Paper terakhir~

>> Sabtu, November 14, 2009

Salam alaik kpd sume...

Setiap pengakhiran adalah permulaan kepada yang baru

~persediaan untuk paper terakhir~


First paper, MEM 341, Fluid Power. member kate susah. susah memang la. tp alhamdulillah masih lg boleh jawab. 2nd, MEM360, Manufacturing Technology. subjek yg mmg aku tak suke sebab kene banyak sangat menghafal fakta. so mase pekse banyak la taram nye. hehe. yg tak taw je la yg aku taram. tapi boleh jugak la jawab. alhamdulillah. 3rd paper MEC331, Machine Element Design. Subjek yg ku benci sebab sangat banyak rumus yg nk kene ingat.. 1 bab je dah byk gile n rumit btol rumus die. penin tak sudah bile jawab soalan. harap2 sem depan tak jumpe dah subjek nih. dapat C pon memang syukur sangat2 dah.

4th paper MEC322, control system and instrumentation. subjek yg aku kuar awal dari exam. dr 3 jam die bg aku cme bwat dlm sejam setengah je. pastu melangut. haha. nak kuar cuak la pulak. sebab takde owang kuar lagi mse tu. huhu. so bertahan la. so check la balik jawapan2 yg dibuat. sbenarnye ade yg tak taw. so taram je la. biase la. manusia bukannye sempurna. bak kate member aku, klau ko try sehabis baik, tapi still tak dpt jgk, so bek ko kuar bwat keje len. drpd ko dok tak bwat bende n pening2 kepala kat situ. haha. tapi kuar awal tak semestinya boleh skor. hehe. sume tu rezeki. ade gak yg stdy teruk2, sian tengok diorg tp result tak seberape. pd mse yg sme ade gak yg tak stdy sgt pon boleh skor. sume tu berbalik antara hubungan kite ngn Allah. klau baik. alhamdulillah. insya-Allah result kite ok.

So sekarang tinggal paper terakhir, MEV351, automotive pe ntah..haha. yg ajar subjek nih IR Zulkifli. hebat die nih. sangat banyak ilmu ttg automotif. smpai tak taw pe yg nk ditanye kat die. haha. die boleh hurai pe dlm satu transparent paper dlm mse 2 jam. pergh. aku punye la khusyuk gile dengar pe yg die ckp smpai tertido. haha. tapi yang paling best mase kelas die mase disassemble n assemble engine block. pergh, bukak n pasang balik enjin kete. tak pernah2 buat seumo idop. selame nih dok tengok mekanik kat bengkel je yg buat. hehe. pape pon harap subjek nih boleh la ambe skor sehabis baik. doakan kecemerlanganku..

bubbye~

5 komen:

FiNa Sabtu, November 14, 2009  

salam..
abg khalil, bile nak buat pop-up window comment... huhu.. jenuh nak menunggu.. thithithii...


ooo,, subjek yang last tu mmg sume budak meky kene amik ke? termasuk bukak engin??? huhuu.. tak sabarnyeee...

IeFaZaM Sabtu, November 14, 2009  

all the best 4 ur last paper..
bwt sehbs baik..
doakan aku arini..
:)

AzwaZynal Sabtu, November 14, 2009  

khalil:
automotive engine technology lah.. haha.
eh dekat gambar tu, ko lukih apa?
erm bukan paper yg ade gambar stroke tu..
yang lagi satu..

khallikhir Sabtu, November 14, 2009  

to Fina:
hmpir sume amik subjek tu, cume dak yg gi Sime Darby je tak. Nnti Along dpt la rse bukak enjin tu
^_^

to Izwan Raif:
nk try? masuk la mekanikal..hehe

to Iffah:
Gud luck to you too. Hopefully, we'll pass the final papers with flying colours.

to AzwaZynal:
Tu pasal supercharger...cbe ko bukak bab turbocharger ngn supercharger

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP