cuti sem....huhu

>> Selasa, November 17, 2009

Salam alaik...

Akhirnya, habis jugak final exam Photobucket ..setelah 2 minggu struggle. struggle? btol ke? hehe. tanye diri sendiri la. biase la student. bad habit : study last minute. haha.. last2 tak dapat cover sume. pastu exam tak dapat nk jawab. Photobucket baru padan muke ko!! haha..
tapi dah usaha tu, sekarang nih tawakal jelah kan?

paper last MEV351. about automotive. its da 1st paper i walked out early less than 1/2 time given to answer. mase die bg 3 jam.. tak sampai sejam setengah woh...dah siap. tapi yang eden herannye, ade yang tak sampai 1 jam lagi pon dah kuar. xcye btol aku. Photobucket boleh buat ke tak leh buat die tu? aku punye la rushing gler bwat soalan tu. adoyai. orang len punye cite. boley jwab ke tak boley tu die punye pasal. janji aku boleh jwab. haha. soalan auto nih, boleh kate sebijik2 kuar sme ngan exam lepas n test2 yg dibuat. cme cam pengiraan tu bentuk serupa, juz tukar nombor je. alhamdulillah. lega r.

Last paper tu hari ahad. parent datang amik lepas asar. pastu bertolak ke umah sewa sebab nak pindah barang masuk dari kolej. yelah kan. puas dah dok kat kolej. nak gak rse dok umah sewa. huhu. then kami tak balik umah dulu. singgah jap umah Mak Lang kat Kulim. alang2 dah dekat kan? dalam kol 9 mlm brtolak balik ke umah. smpai umah dalam kol 1 pg. adoyai penat la. walaupun tido dlm kete. pelikkan? tido tp penat. penat sebab alih barang kot. haha. smpai2 je kat umah, baju2 kene basuh (aku jenis kumpul baju..hujung minggu baru basuh-pakai mesin. hehe). kemas beg. pastu layan internet jap. dalam kol 3 aku pon tido.

Hari ni hari ke-kat umah, still tak taw nak bwat pe. tapi ujung minggu nih sepupu aku kahwin. dapat la rase kenduri kahwin. tp malam sebelum kenduri tu klau ade rezeki dpt la tengok akad nikah, suke tengok acara tu. syahdu gile. hehe. wlaupun diriku ini bile pikir malas nak kahwin, sume nye serah kat mama n abah kot. haha. lambat lg. target 10 tahun lg. lame tuh. macam2 boleh berlaku. huhu. dah la. ngantok la pulak. nak tdo. Photobucket jumpe lagi~

2 komen:

IeFaZaM Rabu, November 18, 2009  

haha.. aku knl gmbr2 comel tu..
kredit bwt iefazam sekali lg..
:D
xteringat nk mgupdate blog..
seronok sgt da kat umah.. hehe..
10 thn lg bru nk kawen?
lame gle..
ko bia btol..
x pe la.. jnj jgn lpe jmpt aku.. hehe.. ;)

khallikhir Rabu, November 18, 2009  

insya-Allah, aku jemput ko pnye..hehe

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP