Final Exam bakal tiba!!!

>> Khamis, Oktober 22, 2009

Uhaiyyukum bittahiyyatil islam wa bittahiyyatil min 'indillahi mubarakatan thaiyyibatan
fahuwa assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Minggu nih sangat banyak mase free..almaklumlah kelas takde. Kalau ade pun cume 1 2 kelas je. Tapi sempat jugak la lecturer bagi assignment. banyak pulak tu. due date sume dekat2. adoi. xpe. i'll do my best to finish em'. sekarang baru 22/10/2009. first paper on Nov 2nd 2009. maksudnye ade lebey kurang 11 hari lagi. macam2 boleh buat. pikir punye pikir cam nak balik je minggu nih. tapi tak gtau lagi parents. tapi hati memang nak sangat balik rumah. Rindu kat abah, mama ngan adik-beradik. bile ek last balik umah? lpe dah. rasenye..ha, raye hari tu. lamekan? kan?hehe. lagipun nak buat pe 11 hari dok kat kampus nih?study? hehe..study la sangat. student... kan suke wat keje last minute. tapi saya takde la sampai esok nak exam baru study malam ni. preparation rapi perlu mase yang panjang. so balik kejap je la. hehe ^_^

Insya-Allah bile dah balik kampus balik karang, dengan semangat belajar yang tinggi (ewah~)Photobucketsaya akan cube yang terbaik demi Islam, abah, mama, orang melayu dan Malaysia. Doakan saya dan rakan2 berjaya dalam final exam ni. Saya pun doakan kepada rakan2 yang amik exam, tak kire la exam pe pun, semoga lulus cemerlang lagi terbilang. Amin...

4 komen:

FiNa Jumaat, Oktober 23, 2009  

hahahaha...
aku ade sy equation baru pasal study... tapi ade kat blog sy la..

~along~

khallikhir Rabu, Oktober 28, 2009  

to azwa
gud luck 2 u 2

to fina
equation tu xboleh pakai...hahaha

to iffah
'alaiki najah fil imtihan aidhan..

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP