Cite yang Meletup Sekarang kt Korea..

>> Ahad, Jun 07, 2009

Salam sume..
Tajuk cite ni
Boys Before Flowers. tapi klau nak cari cite ni boleh r direct download kt :


Direct Download
http://silentregrets.com/completed-kdramas/boys-before-flowers.php

atau nak tengok secara online dan masih gak boleh download (tapi kena guna IDM atau Real Player Doownloader aa baru boleh..) n link ni gambar die kureng sket ar.. yang atas gambar die lawa tapi fail besar ..pilih r mane korang nak.. k

Watch online
http://www.mysoju.com/boys-before-flowers/


Sebenarnya cite ni diadaptasi dari sebuah manga Jepun dan dijadikan sebagai drama di dalam dua buah drama. Satu versi korea (Boys Before Flowers) n satu lagi versi jepun (Hana Yori Dango). Saya dah habis tengok cite nih..seronoook...romantik + klakar...pendek kate best gile r...

Ok..Enjoy your Holidays...

5 komen:

tqa Ahad, Jun 07, 2009  

salam.erk.
kat tv da lme tayang ni.
da abes da ponn.
astr0 aa.
huhu~

agp0n cter asl dy bukan mete0r garden kew.
cbe tgk blk cter tu,sejibij jalan cter.
huhu~
s0 ade 3 versi.
japan.korea.taiwan.
=p

h4ir3e hu3ain3e Ahad, Jun 07, 2009  

ak da tgk yg jepon nye version...
same x??

tqa Ahad, Jun 07, 2009  

tiga2 cite ni sme je jln cter.
mete0r garden pjg berjela2 cter nye
[xpnh abes tgk]
heheh.
plg best jepon nye kot!

khallikhir Isnin, Jun 08, 2009  

owh..yeke..xtgk pulak yg versi jepun tu..nak tgk gak r..

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP