My New Phone Accessories

>> Jumaat, Julai 31, 2009

Walaupun tak beli lagi henpon baru...tapi aim dah ada n dah tempah pon..

C510..sony erricson..n model nih baru kuar...saya amik warna blue-black..
sambung balik..hehe...walaupun tak beli lagi henpon baru, saya beli jugak key chain untuk hp saya...
skrg ni pkai zuhud je r dulu...t balik penang baru amik hp tu...hehe...
lawa ak key chain tu?bleh r kan? sebenarnye key chain tu pair..satu simbol lelaki (macam saya punye kat atas tu) and satu lagi simbol perempuan..setakat ni simpan dulu r..dah jumpa idaman hati baru bagi...sebagai tanda ikatan yang tulus ikhlas, jujur dan setia...cewah...hahaha...tapi baguss gak r ade keychain ni..xde r enset tu plain sangat and sekali sekala ubah sket stail...baru xbosan..i not mean that if saya bosan ngan style enset ni, saya buang keychain ni..taaakkk...saya akan simpan..sebab ianya tanda bahawa.........ianya adalah......ENSET SAYA...
hahahaha....k..bbye~

^_^

0 komen:

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP