My New Henpon

>> Ahad, Ogos 09, 2009

Setelah lame 'mengidam' nak henset baru...dah setahun kot...
sem lepas dah simapn duit..dah cukup pun..tetibe je duit tu kene guna untuk bende lain yang lebih penting lagi..takpe..sabar je...alhamdulillah, rezeki sem ni murah...dapat jam baru dan dapat jugak henset baru...

Sony Erricson C510


Kire first time dapat pakai henset yang ade 3G. Henset sebelum ni W300i. Walaupun kedua-duanye jenama sony erricson..tapi disebabkan dulu punye model siri walkman n sekarang model siri Camera, so susah sket r mule-mule nak biasekan...sampai sekarang masih lagi belajar camne nak gune..penin gak r..haha..keychain yang beli kat aquaria hari tu dah pun letak kat henpon...matching kan?hehe..

Lupe lak..satu lagi..beli gak henset untuk mama tersayang...saya kesian kat mama..dulu die pakai henset nokia 3310 je..pastu rosak..sekarang ni pakai henset adik nokia5300 expressmusic. Bile adik balik dari asrama je, die nak pakai henset tu..n mama pun tukar pakai henset saya yang dulu tu (w300i). Henset tu dah r bateri cepat habis...kesian kat mama...n sebagai tanda penghargaan saya kepada mama, saya belikan untuk mama henset keluaran syarikat tempatan..of course buatan malaysia...

CSL M525 SL

Ciri-ciri henset ni:

1. Analog TV (TV 1 , TV 2, TV 3, TV 7, TV 8 dan TV 9)
2. Dual SIM Dual Standby (kire boleh isi 2 sim sekali gus n kedua-duanya boleh
dibuka serentak tanpa perlu tukar)
3. Bluetooth
4. FM Radio
5. Camera 2.0MP (tapi kualiti gambar die kurang sket n xboleh zoom in dan out)
6. Keypad + Touch screen
7. Screen size : 2.2"
8. Islamic Features (ade waktu azan ikot tempat..and bile masok waktu t dengar bunyi azan)
9. Bateri tahan selama :
Standby : hingga 150 jam

Banding antara saiz henpon dengan sebatang pen penanda...

Semasa tengok tv dalam henpon tu...

1 komen:

h4ir3e hu3ain3e Ahad, Ogos 09, 2009  

hoho..
tepon bru...
xpenah ag pki sony...
yg CSL tuh pn cun juga...
bentuk ala2 HTC pnye

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP