FENU 09

>> Jumaat, Mei 29, 2009


Pada 14 Mac 2009, kump nasyid Far-E-ZeeN telah menyertai Festival Nasyid UiTM yg brtmpat di UiTM S.Alam.

Sepanjang pertandingan, sy dpt plbgai ilmu n pglmn yg dtimba. Antaranya pemantapan suara vokalis, riak muka(ni budak far-e-zeen tw sgt r), eye-contact ngn pnonton n mcm2 lg. mmg byk r yg sy bljr.





Beberapa jam sblum prtndingan....Kami membuat latihan di luar, sekitar UiTM Malaysia.Kt Tasik Lelabi (knp lelabi? tnye black.die yg pajak nme tu..)

rmai sgt r klau nk gtw satu satu nme...tp pe yg pnting yg barisan depan peserta n belakang penyokong..time kasih penyokong kami yg sggup luangkn mse brsme2 kami gi prtandingan. We lv u all (yek!)

from left: sy, auwis(mse tu die ad wt hal..tny die sndiri die wtpe..hehe) and abid (pakistani..XP)


Alhamdulillah dengan berkat usaha & doa dr sume pihak kami berjaya mendapat tempat kedua dlm pertndingan trsbut. 1st: UiTM Perak 2nd: UiTM Penang 3rd: tuan rumah. Insya-Allah pd mse akn dtg kami akn usaha lebih gigih utk mencpai kjyaan yg lebih cmrlang n pd mse yg sme kmi xkn lpe bhw nsyid sbnrnye salah satu platform utk brdkwah..dgn brnsyd sy hrp sy boleh brubah untuk menjd yg lebih baik utk mse kn dtg..

Insya-Allah pd 1 Oktober 2009, jike xde aral melintang, kami akn mnyertai lg 1 prtndingan nsyid di UUM Sintok, Kedah. Sblm ini kami telah mnyertai prtndingan yg sme pd thn lepas & brjye mergkul glaran juara. Kami berharap yg kami boleh lg mndpt kjyaan yg sme dgn izin Allah. Doakn kami..

2 komen:

khallikhir Sabtu, Mei 30, 2009  

br satu pn bleh tahan gk r nk upload gmbr..
pd sesape nk komen, bg r komen anda di bwah ni..
tq..
^_^

Catat Ulasan

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP